Aktuális információk / Tájékoztató

TájékoztatóTájékoztató a kihirdetett veszélyhelyzettel kapcsolatos intézkedésekről

A 45/2020. (III.14.) Kormányrendelet 2.§ alapján Csénye Község Önkormányzatának Polgármestere a Csényei Óvodában 2020. március 17. naptól újabb intézkedésig rendkívüli szünetet rendelt el.

A rendkívüli szünet ideje alatt az óvodai hiányzás igazolt hiányzásnak minősül.

Kivételes, nagyon indokolt esetben az óvoda ügyeleti nyitvatartás keretén belül fogadja azokat a gyerekeket, akiknek mindkét szülője dolgozik, valamint más módon sem tud a gyermek felügyeletéről gondoskodni.

Az óvoda konyhája továbbra is üzemel, a felnőtt étkezőket továbbra is kiszolgáljuk.

A rendkívüli szünet ideje alatt az óvoda biztosítja az ebédet azoknak, akik otthon nem tudnak a gyermek étkeztetéséről gondoskodni. Az ebédet a szülő az óvoda konyhájáról éthordóban 11.30 – 13.00 óra között viheti el csereéthordó biztosításával.

2020. március 17. naptól a hivatalban a személyes ügyfélfogadás szünetel. Ügyintézési szándékukat előre szíveskedjenek jelezni, emailben a phcsenye@airplanet.hu címen, vagy hivatali időben a 95/310-001 telefonszámon. Hivatali időn kívül sürgős esetben a Polgármester Úr hívható 20/922-1002 telefonszámon.

A Községi Könyvtár nyitvatartása is szünetel.

Azok az idős, mozgáskorlátozott emberek, akiknek nincs a faluban hozzátartozójuk, jelezzék igényüket, problémájukat a fenti elérhetőségeken, és segítünk a bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban.

Aki meg tudja oldani, kérjük, maradjon otthon, csak a legszükségesebb ügyeiket intézzék.

A helyzet napról napra változik, figyeljék a tájékoztatásokat, kérjük, hogy hiteles forrásokból tájékozódjanak az aktuális helyzetről.

Csénye, 2020. március 16.

                                   

                                                                  Csénye Község Önkormányzata


« Vissza az előző oldalra!

Csénye Község Önkormányzata - Magyar