Aktuális információk / Népszámlálás 2022

Népszámlálás 2022Az Ikervári Közös Önkormányzati Hivatal számlálóbiztosok jelentkezését várja Csénye községben a 2022. október-november hónapokban lebonyolítandó országos népszámlálásban való közreműködésre.

 

2022. július 31-ig lehet jelentkezni.

 

számlálóbiztos feladata a körzet bejárása, a körzethez tartozó internetes önkitöltési időszakban le nem zárt címek felkeresése, az adatfelvétel lebonyolítása, címek pontosítása és esetleges új címek felvétele, folyamatos kapcsolattartás a felülvizsgálóval. A számlálóbiztosnak a terepmunka során kb. 100-150 címen kell kérdőívet elektronikus formában kitöltenie.

A terepen történő adatgyűjtést a KSH által biztosított, védett elektronikai eszközzel (tablet) kell végrehajtani október 17-november 20. között. 

A számlálóbiztosok kiválasztása a helyi népszámlálási felelős (jegyző) feladata. A számlálóbiztosi feladatok ellátására a kiválasztást követően elektronikus oktatási rendszerben (e-learning) történő egyéni felkészülést követően, sikeres vizsga letétele után köthető szerződés.
 

A számlálóbiztosnak legalább középfokú végzettséggelhelyismerettel, magabiztos számítógépes ismerettel kell rendelkeznie, emellett megfelelő fizikai erőnlét, jó fellépés, beszédkészség és kapcsolatteremtő képesség is szükséges a feladat elvégzéséhez.

 

A számlálóbiztosi feladatra jelentkezőnek a felkészüléshez saját eszköz (PC, laptop, tablet stb.) és internet elérhetőség szükséges, a folyamatos kapcsolattartáshoz pedig mobiltelefon és e-mail cím megléte elengedhetetlen.

 

A számlálóbiztosok díjazásban részesülnek. A 362/2020. (VII. 23.) Korm. rendelet 3. számú melléklete alapján:

  • kapcsolatfelvétel, címellenőrzés, aktualizálás tekintetében címenként 300 Ft
  • összeírás körébe tartozó címenként 300 Ft
  • összeírt személyenként 620 Ft
  • felkészülési és kapcsolattartási díjként 25.000 Ft

 

Amennyiben számlálóbiztosnak szeretne jelentkezni és a feltételeknek is megfelel, kérem, hogy a www.csenye.hu honlapon vagy Csénye Község Önkormányzati portáján (9611 Csénye, Ady u. 42.) elérhető jelentkezési lapot kitöltve, aláírva, beszkennelve küldje meg az ikervaronkorm@invitel.hu címre.

Postai úton, illetve személyesen is eljuttathatja jelentkezését az Ikervári Közös Önkormányzati Hivatal székhelyére (9756 Ikervár, Gróf Batthyány utca 21.), valamint a kirendeltségére. (9611 Csénye, Ady u. 42.)

 Csatolt fájl(ok):« Vissza az előző oldalra!

Csénye Község Önkormányzata - Magyar